Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

Anti Frizz Mist 150ml

nga Label.m
Lek 1,900.00

Me informo kur te vije

Label.m Anti Frizz Mist

Spraj i imët hidratues, për krijimin e stilimeve të mëndafshta dhe për të lehtësuar menaxhimin e çdo lloje floku.

Pa Sulfat, Paraben apo Sodium Klorid

Me mbrojtës ndaj nxehtësisë, anti-frizz dhe me përbërës riparues për majat e dyzuara Përshpejton tharjen e flokëve duke reduktuar kohën me 35%. Perfekte për flokë te hollë duke mos i rënduar as pak.

Floke te Holle/Normal

150ml