Kalo tek permbajtja

Ultramatte

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Ultra Matte

Stiluese flokesh per meshkuj te cilet preferojn nje perfundim mat dhe pa shkelqim.

Lahet me shume lehtesi pa i demtuar floket.

Aplikojeni mbi floke te thare.