Kalo tek permbajtja

Superglue

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Superglue

Per Stilime me kontroll maksimal dhe shkelqim.

E lehte per tu lare duke ruajtur shendetin e flokeve dhe skalpit.

Aplikojeni mbi floke te njome per me shume shkelqim dhe lereni te thahet.

Kontroll fiksues