Kalo tek permbajtja

Fiber

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Fiber
Pasta stiluese per floket American Crew Fiber, jep kontroll te larte por pa shkelqim.
Aplikojeni mbi floke te thare plotesisht ose te njome duke e shtyre produktin nga rrenjet per ngritje dhe kontroll maksimal. Nje sasi e vogel mjafton.
Mund ta blini online, ose ne sallonin me te afert per meshkuj qe mban produktet Crew.