Kalo tek permbajtja

Alternator Finishing Spray

Lek 1,600.00
-

Me informo kur te vije

American Crew Aternator Finishing Spray.

Mundeson stilime flokesh me fleksibilitet dhe kontroll gjate gjithe dites. Aplikoni nje pompe, stilijoni sipas deshires.

BENEFITET
  • Mundeson stilim fleksibel dhe te ndryshueshem gjate dites.
  • Mund ta ndryshoni stilimin menjehere vetem me duar.
  • Pa efekt ngjites dhe lahet shume lehte.
  • Jep nje pamje natyrale me force mesatare.
PERDORIMI
Aplikoni 1 ose 2 pompa mbi floke te njome ose te thare plotesisht dhe stilojini sipas deshires. Ndryshoni stilimin gjate dites sa here te deshironi pa shtuar produkt.