Transporti

Momentalisht bejme dergesa ne çdo qytet apo rreth te Shqiperise dhe Kosoves nepermnjet korrireve te kompanise dhe bashkepunimit me posta te ndryshme.

Sa kushton dergesa ne Shqiperi?

  • Ne Shqiperi dergesa perfitohet falas ne te gjitha qytetet nese vlera e shportes arrin 1700L.
  • Per çdo blerje nen 1700L, aplikohet nje tarife fikse 200L duke perfshire edhe Tiranen.

Sa kushton dergesa ne Kosove?

  • Ne Kosove mund te perfitoni transport falas nese shporta juaj arrin vleren €30.
  • Per çdo blerje nen €30, aplikohet nje tarife fikse transporti €5.

Cfare poste perdorni?

  • Ne Tirane shperndarjet behen nepermejt korrierit te kompanise.
  • Ne qytetet e tjera te Shqiperi bashkepunojme me Albanian Courier.
  • Per dergesat ne Kosove bashkepunojme me posten Adex.

Sa vonon porosia?

  • Ne Tirane porosia ju vjen brenda dites nese eshte kryer para ores 15:00.
  • Ne Qytetet e tjera te Shqiperise mund te arrije per 2 dite pune duke mos llogaritur diten e Diel.
  • Ne Kosove porosia ju vjen per 5 dite pune pa llogaritur diten e Diel.

Per çdo paqartesi apo problematike rreth transportit, ju lutemi te kontaktoni me stafin nepermjet email shop@sagema.al ose whatsapp +355 68 562 9999.

E Hene, E Mart, E Merkure, E Enjte, E Premte, E Shtune
Janar, Shkurt, Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor, Nentor, Dhjetor
Nuk ka artikuj mjaftueshem te disponueshem. Kane mbetur vetem [max].
Shto ne ListeShiko ListenHiq nga lista e preferuar
Shporta

Shporta juaj eshte bosh.

Shop