Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

TRANSPORTI

Transporti
Porosia pergatitet menjehere nese behet brenda orarit dhe dites se punes.
Çdo porosi konfirmohet me nje telefonate nga stafi perpara se te niset per te ju.
Porosite brenda Tiranes niset brenda dites (9am - 5pm).
Per porosite jashte Tiranes dergesa ju vjen per 2 dite pune.

Lista e Tarifave

 

  • Per blerjet me vlere nen 1,700lek transporti kushton 150lek.                     
  • Transport Falas per blerjet mbi 1,700lek.