Kalo tek permbajtja

Rreth Kompanise

Duo Cosmetics eshte pjese e kompanise Sagema Sh.p.k e cila ofron produkte profesionale per Parukeri, Berber dhe Estetike (thonj), me shumice dhe pakice.
Ne faqen tone ju mund te gjeni produkte profesionale per floket si pershembull, stiluese, shampo, maska dhe trajtuese specifike kundra Renies Se Flokut, Kundra Yndyres ose Kundra Zbokthit.
Produktet si Boja e flokeve dhe Dekoloranti te cilat jane per aplikim ne parukeri nuk i tregtojme online.
-