Kthimet e porosise

Porosia mund te kthehet menjehere pa asnje kosto shtese ne rast kur:

  • Produktet e derguara nuk jane ato te porositura.
  • Produktet apo amballazhimi jane demtuar gjate transportit.
  • Porosia nuk ju ka ardhur brenda afatit te reklamuar nga kompania jone.

Ju lutemi te kontaktoni menjehere stafin tone nepremjet email shop@sagema.al ose whatsapp +355 68 562 9999 duke derguar foto apo video te produkteve ne rastin kur produktet jane te gabuara apo te demtuara si dhe numrin e porosise i cili ju vjen me konfirmim ne email.

Per te lehtesuar proceduren dhe verifikimin, eshte e rendesishme qe te na informoni menjehere pas marrjes se porosise.

E Hene, E Mart, E Merkure, E Enjte, E Premte, E Shtune
Janar, Shkurt, Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor, Nentor, Dhjetor
Nuk ka artikuj mjaftueshem te disponueshem. Kane mbetur vetem [max].
Shto ne ListeShiko ListenHiq nga lista e preferuar
Shporta

Shporta juaj eshte bosh.

Shop