GELISH

DONE RIGHT. FROM THE START

Ne si artistë thonjsh vetë,  e kuptojmë se asgjë nuk është më e rëndësishme se mjetet e zanatit tonë dhe asgjë nuk është më sfiduese sesa paqëndrueshmëria e produktit. Cilesia ka qenë dhe do të jetë gjithmonë prioriteti yne kryesore #1.Gelish®eshte  llaku i parë xhel me furçë në shishe i shpikur ndonjëherë. Patenta e formules Amerikane dhe Ndërkombëtare e vërtetoine ktë fakt. Fakti që miliona dhe miliona shishe janë shitur dhe ri-prositen përsëri e përsëri nga mijëra salloneve është një provë e mëtejshme. Pra, fakti është që sistemi novatorë Gelish® vazhdon te jete akoma më i miri në treg pa marrë parasysh kush tjetër e ndjek, vazhdon të jete më i besuari nga teknikët e thonjve në të gjithë botën.  
Suksesi ynë matet me suksesin tuaj. Ne jemi të idhur me ju, për tju siguruar  
produktet më të mira, për të ndarë njohuritë tona përmes trajnimeve bashkohore, pra ne zhvillojmë një lidhje besnike afatgjatë me klientët

E Hene, E Mart, E Merkure, E Enjte, E Premte, E Shtune
Janar, Shkurt, Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor, Nentor, Dhjetor
Nuk ka artikuj mjaftueshem te disponueshem. Kane mbetur vetem [max].
Shto ne ListeShiko ListenHiq nga lista e preferuar
Shporta

Shporta juaj eshte bosh.

Shop