Kalo tek permbajtja

Orofluido

 • Orofluido Asia Zen Control Beauty Elixir | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Asia Zen Control Beauty Elixir

  Lek 1,700.00

  Orofluido Asia Zen Control Beauty Elixir Eliksiri i perditshem per kontroll, mbrojtje dhe floke me te shendetshem Jep kontroll, shkelqim dhe butes...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • Orofluido Asia Zen Control Conditioner | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Asia Zen Control Conditioner

  nga Lek 1,400.00

  Orofluido Asia Zen Control Conditioner Balsam per floke me te bute dhe me shkelqim Formuluar per perdorim te shpeshte Permban agjente hidratues qe...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,400.00
 • Orofluido Asia Zen Control Mask | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Asia Zen Control Mask

  nga Lek 1,800.00

  Orofluido Asia Zen Control Mask Maske intensive qe riparon, lemon dhe i jep shkelqim flokut. Pas perdorimit te shampos masazhojeni mbi floke te la...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,800.00
 • Orofluido Asia Zen Control Shampoo | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Asia Zen Control Shampoo

  Lek 1,400.00

  Orofluido Asia Zen Control Shampoo Shampoja e perditshme per floke te shendetshem, te bute dhe me shkelqim.  Formuluar per te trajtuar flokun nga ...

  Detajet e plota
  Lek 1,400.00
 • Orofluido Beauty Elixir | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Beauty Elixir

  nga Lek 1,700.00

  Orofluido Beauty Elixir - Vaj flokesh me Argan, Cyperuss, Linen Hidhni disa pika Orofluido mbi palmen e dores duke marre parasysh gjatesine e floku...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,700.00
 • Orofluido Conditioner | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Conditioner

  nga Lek 1,400.00

  Orofluido Conditioner Balsami Orofluido eshte shume i rendesishem ne mbylljen e flokeve pas larjes dhe trajtimit me maske. Perdorimi i saj I le flo...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,400.00
 • Orofluido Curly Mousse | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Curly Mousse

  Lek 1,600.00

  Orofluido Curly Mousse SHKELQIM I MAHNITSHEM, DEFINICION DHE KONTROLL Nje shkume e paster, e lehte dhe e pasur me perzierjen e çmuar te tre vajrave...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Orofluido Orofluido Amazonia Mask | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Orofluido Amazonia Mask

  Lek 1,900.00

  Formule e pasur me Keratine e cila ndihmon ne riparimin e fibrave, zbutjen dhe mbylljen e kutikulave per floke me pamje te shendetshme. Aplikimi ...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Orofluido Orofluido Amazonia Shampoo | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Orofluido Amazonia Shampoo

  Lek 1,400.00

  Formule e lehte e cila i pastron floket me delikatese, duke i lene te buta dhe menaxhueshme. Trashesia e flokut mbetet natyrale Formati: 200ml ...

  Detajet e plota
  Lek 1,400.00
 • Orofluido Orofluido Beauty Mask | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Orofluido Beauty Mask

  nga Lek 1,800.00

  Orofluido Beauty Mask - Maske hidratuese per floket Maska Orofluido e cila permban 3 vajrat e çmuar Argan, Lini dhe Cyperus siguron nje hidratim in...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,800.00
 • Orofluido Orofluido Shine Spray | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Orofluido Shine Spray

  Lek 1,500.00

  Orofluido Shine Spray Shkelqim i menjehershem, teksture e lehte, fluide dhe e mendafshte si flori i lenget, i cili lejon perthithje te shpejte du...

  Detajet e plota
  Lek 1,500.00
 • Orofluido Shampoo | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Shampoo

  nga Lek 1,400.00

  Orofluido Shampoo - Shampo me vaj Argan dhe pa Sulfate Shampo e lehte dhe delikate mbi floket, e cila mund te perdoret çdo dite pasi nuk permban su...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,400.00
 • Orofluido Volume Mousse | Duo Cosmetics
  Ska gjendje
  Orofluido

  Volume Mousse

  Lek 1,600.00

  Orofluido Volume Mousse SHKELQIM, VOLUM DHE TRASHESI Shkume e lehte luksoze e pasur me perzierjen e çmuar te tre vajrave ekzotik dhe perbers aktive...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00