Kalo tek permbajtja

Trajtim

 • Revlon Professional 45 Days Shampoo Golden Blondes | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  45 Days Shampoo Golden Blondes

  Lek 1,600.00

  Revlon Professional 45 Days Shampoo Golden Blondes Shampo hidratuese per bjonde te arte. E pershtatshme per bjonde mesatare ,nuancat ideale 7 dhe...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional 45 Days Shampoo Intense Coppers | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  45 Days Shampoo Intense Coppers

  Lek 1,600.00

  Revlon Professional 45 Days Shampoo Intense Copper Shampo hidratuese per koper intensiv. E pershtatshme per tonet koper ,nuancat ideale 4 dhe 44...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional 45 Days Shampoo Radiant Darks | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  45 Days Shampoo Radiant Darks

  Lek 1,600.00

  Revlon Professional 45 Days Shampoo Radiant Darks Shampo hidratuese per floke te erret te shkelqyeshem. E pershtatshme per floke kafe te erret de...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Revlon Professional 45 Days Shampoo Sensual Brunettes | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  45 Days Shampoo Sensual Brunettes

  Lek 1,600.00

  Revlon Professional 45 Days Shampoo Sensual Brunettes Shampo hidratuese per brunet sensuale. E pershtatshme per ngjyrat kafe dhe lajthi ,nuancat i...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Orofluido Asia Zen Control Mask | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Asia Zen Control Mask

  nga Lek 1,800.00

  Orofluido Asia Zen Control Mask Maske intensive qe riparon, lemon dhe i jep shkelqim flokut. Pas perdorimit te shampos masazhojeni mbi floke te la...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,800.00
 • Orofluido Beauty Elixir | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Beauty Elixir

  nga Lek 1,700.00

  Orofluido Beauty Elixir - Vaj flokesh me Argan, Cyperuss, Linen Hidhni disa pika Orofluido mbi palmen e dores duke marre parasysh gjatesine e floku...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,700.00
 • Orofluido Conditioner | Duo Cosmetics
  Orofluido

  Conditioner

  nga Lek 1,400.00

  Orofluido Conditioner Balsami Orofluido eshte shume i rendesishem ne mbylljen e flokeve pas larjes dhe trajtimit me maske. Perdorimi i saj I le flo...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,400.00
 • Intragen Detox Defend Serum Step 3 | Duo Cosmetics
  Intragen

  Detox Defend Serum Step 3

  Lek 2,200.00

  Trajtim per nje mbrojte dhe Detox te plote. Serumi - Hapi i Trete i Trajtimit Trajtim pa shperlarje. Permban filtra UVA dhe UVB per te mbrojtur flo...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • Intragen Detox Restore Mask Step 2 | Duo Cosmetics
  Intragen

  Detox Restore Mask Step 2

  Lek 2,200.00

  Trajtim per nje mbrojte dhe Detox te plote. Maska - Hapi i Dyte i Trajtimit Maske ushqyese me shperlarje. Permban perberes te cilet ndishmojne ne u...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 White Platinum | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 1002 White Platinum

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 1002 White Platinum eshte i pershtatshem per floke me baze te dekoloruar (Bjonde Platin) ose me fije...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 1003 Golden Blonde | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 1003 Golden Blonde

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 1003 1003 Golden Blonde eshte i pershtatshem per floke Bjonde e Arte. Aplikimi Per rifleskimin dhe inten...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 1022 Intense Platinum | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 1022 Intense Platinum

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 1022 1022 Intense Platinum eshte i pershtatshem per floke me baze te dekoloruar (Bjonde Platin) ose me f...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 200 Violet | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 200 Violet

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 200 200 Violet eshte i pershtatshem per reflekse me ngjyre Violet. Aplikimi Per rifreskim te ngjyrave - ...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 400 Tangerine | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 400 Tangerine

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 400 400 Tangerine eshte i pershtatshem per reflekse me ngjyre Portokalli. Aplikimi Per rifreskim te ngjy...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 411 Ash Brown | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 411 Ash Brown

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 411 411 Ash Brown eshte i pershtatshem per floke brune e erret. Aplikimi Per rifreskimin dhe intensifiki...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 500 Purple Red | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 500 Purple Red

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 500 500 Purple Red eshte i pershtatshem per floke te lyer me boje te kuqe. Aplikimi Per rifleskim te ngj...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 513 Frosty Brown | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 513 Frosty Brown

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 513 513 Frosty Brown eshte i pershtatshem per floke brune te ftohta. Aplikimi Per rifreskimin dhe intens...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 600 Fire Red | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 600 Fire Red

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 600 600 Fire Red eshte i pershtatshem per floke te kuqe flake. Aplikimi Per rifreskimin dhe intensifikim...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 641 Chestnut Blonde | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 641 Chestnut Blonde

  Lek 2,400.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 641 270ml 641 Chestnut Blonde eshte i pershtatshem per floke bjonde geshtenje. Aplikimi Per rifreskim te...

  Detajet e plota
  Lek 2,400.00
 • Revlon Professional Nutri Color Creme 713 Frosty Beige | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Nutri Color Creme 713 Frosty Beige

  nga Lek 1,300.00

  Revlon Professional Nutri Color Creme 713 713 Frosty Beige eshte i pershtatshem per floke me ngjyre bezh te ftohte Aplikimi Per rifleskim te n...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,300.00