Kalo tek permbajtja

Te Perzgjedhura

 • revlon professional Uniq One Dry Shampoo | Duo Cosmetics
  revlon professional

  Uniq One Dry Shampoo

  Lek 1,700.00

  Uniq One Dry Shampoo Uniq One DRY SHAMPOO perthith yndyrnat e teperta te cilat i rendojne floketduke i ngjeshur pas kokes. Por ka edhe risi te tjer...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • American Crew Pomade | Duo Cosmetics
  American Crew

  Pomade

  Lek 1,600.00

  American Crew Pomade Paste stiluese per floket American Crew Pomade per kontroll te ulet dhe shkelqim te larte.

  Lek 1,600.00