Kalo tek permbajtja

Snapshot

 • Label.m Snapshot Damage Control | Duo Cosmetics
  Label.m

  Snapshot Damage Control

  Lek 600.00

  Label.m Snapshot Damage Control Trajtim i fuqishem i cili krijon “nderlidhje te reja” nderkohe qe mbron strukturen aktuale te brendshme. Mbyll dhe ...

  Detajet e plota
  Lek 600.00
 • Label.m Snapshot Scalp Soothing | Duo Cosmetics
  Label.m

  Snapshot Scalp Soothing

  Lek 600.00

  Label.m Snapshot Scalp Soothing Nje trajtim efikas i cili ndihmon ne qetesimin e skalpit, ushqen dhe rigjeneron skalpin e thate dhe te acaruar, gji...

  Detajet e plota
  Lek 600.00
 • Label.m Snapshot Colour Revive | Duo Cosmetics
  Label.m

  Snapshot Colour Revive

  Lek 600.00

  Label.m Snapshot Colour Revive Nje shot force per te ndihmuar ne kohezgjatjen e shkelqimit, intensitetit te ngjyres dhe lemueshmerise nderkohe qe p...

  Detajet e plota
  Lek 600.00
 • Label.m Snapshot Volume Boost | Duo Cosmetics
  Label.m

  Snapshot Volume Boost

  Lek 600.00

  Label.m Snapshot Volume Boost Krijoni floke me volum dhe trashesi per kohe te gjate mbi çdo lloje floku. Shton volumin e flokeve, duke i dhene nje ...

  Detajet e plota
  Lek 600.00