Kalo tek permbajtja

Filtra

Produktet

 • revlon professional

  Uniq One Duo Pack 2 Spray Classic

  Çmimi origjinal Lek 3,400.00
  Çmimi aktual Lek 2,200.00

  Seti Promocional Uniq One i cili permban 2 Spraj te kuq me aromen Klasike. Spray Tretment 150ml: aplikohet cdo dite mbi floke te lare dhe te thare ...

  Detajet e plota
  Çmimi origjinal Lek 3,400.00
  Çmimi aktual Lek 2,200.00
 • revlon professional PROYOU THE BALANCER SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE BALANCER SHAMPOO

  Lek 1,100.00

  PROYOU THE BALANCER SHAMPOO - Shampo anti zbokth nga Revlon Professional. Formula jone e fuqizuar me teknologjine PROCALM e cila rigjeneron skalp...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional PROYOU THE TONER FOAM | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TONER FOAM

  Lek 1,200.00

  PROYOU THE TONER FOAM - Shkume pa shplarje per floke bjonde nga Revlon Professional. Neutralizim i menjehershem dhe afatgjate me formula te pasur...

  Detajet e plota
  Lek 1,200.00
 • revlon professional PROYOU THE TONER SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TONER SHAMPOO

  nga Lek 500.00

  PROYOU THE TONER SHAMPOO - Shampo per floke bjonde nga Revlon Professional. Neutralizim i menjehershem dhe afatgjate me formula te pasura me sist...

  Detajet e plota
  nga Lek 500.00
 • revlon professional PROYOU THE TWISTER CONDITIONER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TWISTER CONDITIONER

  Lek 1,000.00

  PROYOU THE TWISTER CONDITIONER - Balsam per floke me onde ose kaçurrela nga Revlon Professional. Formula jone trajtuese INSTA BOUNCE ju ndihmon n...

  Detajet e plota
  Lek 1,000.00
 • revlon professional PROYOU THE TWISTER SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TWISTER SHAMPOO

  nga Lek 1,000.00

  PROYOU THE TWISTER SHAMPOO - Shampo per kaçurrela ose onde nga Revlon Professional. Formula jone trajtuese INSTA BOUNCE ju ndihmon ne formimin e ...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,000.00
 • revlon professional PROYOU THE TAMER CONDITIONER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TAMER CONDITIONER

  Lek 1,000.00

  PROYOU THE TAMER CONDITIONER - Balsam anti- frizz nga Revlon Professional. Formulat FRIZZ BLOCK zbusin dhe mbajne nen kontroll floket e veshtire ...

  Detajet e plota
  Lek 1,000.00
 • revlon professional PROYOU THE TAMER SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TAMER SHAMPOO

  nga Lek 1,000.00

  PROYOU THE TAMER SHAMPOO - Shampo kundra frizz nga Revlon Professional. Formulat FRIZZ BLOCK zbusin dhe mbajne nen kontroll floket e veshtire apo...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,000.00
 • revlon professional PROYOU THE KEEPER BOOSTERS | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE KEEPER BOOSTERS

  Lek 2,200.00

  PROYOU THE KEEPER BOOSTERS - Ampula per mirembajtjen e flokeve te lyer nga Revlon Professional. Ruani intensitetin dhe gjallerine e flokeve te ly...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • revlon professional PROYOU THE KEEPER MASK | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE KEEPER MASK

  nga Lek 400.00

  THE KEEPER MASK - Maske per floke te lyer nga Revlon Professional. Ruani intensitetin dhe gjallerine e flokeve te lyer me setin qe permban sistem...

  Detajet e plota
  nga Lek 400.00
 • revlon professional PROYOU THE KEEPER CONDITIONER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE KEEPER CONDITIONER

  nga Lek 500.00

  PROYOU THE KEEPER CONDITIONER - Balsam ushqyes per floke te lyer nga Revlon Professional. Ruani intensitetin dhe gjallerine e flokeve te lyer me ...

  Detajet e plota
  nga Lek 500.00
 • revlon professional PROYOU THE KEEPER SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE KEEPER SHAMPOO

  nga Lek 500.00

  PROYOU THE KEEPER SHAMPOO - Shampo qe pastron pa zhveshur ngjyren e flokeve nga Revlon Professional. Ruani intensitetin dhe gjallerine e flokeve ...

  Detajet e plota
  nga Lek 500.00
 • revlon professional PROYOU THE FIXER BOOSTER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE FIXER BOOSTER

  Lek 2,200.00

  PROYOU THE FIXER BOOSTER - Riparim per floke te demtuar nga Revlon Professional. Arrini rigjenerim te menjehershem dhe afatgjate me kete trajtim ...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • revlon professional PROYOU THE FIXER MASK | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE FIXER MASK

  nga Lek 400.00

  PROYOU THE FIXER MASK - Maske riparuese per floke te demtuar nga Revlon Professional. Arrini rigjenerim te menjehershem dhe afatgjate me kete tra...

  Detajet e plota
  nga Lek 400.00
 • revlon professional PROYOU THE FIXER SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE FIXER SHAMPOO

  nga Lek 500.00

  PROYOU THE FIXER SHAMPOO - Shampo riparuese per floke te demtuar nga Revlon Professional. Arrini rigjenerim te menjehershem dhe afatgjate me kete...

  Detajet e plota
  nga Lek 500.00
 • revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER BOOSTER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE MOISTURIZER BOOSTER

  Lek 2,200.00

  PROYOU THE MOISTURIZER BOOSTER - Ampula per hidratim intensiv per flokeve te thate nga Revlon Professional. Hidratim i menjehershem dhe afatgjate...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER MASK | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE MOISTURIZER MASK

  nga Lek 400.00

  PROYOU THE MOISTURIZER MASK - Maske hidratuese per floke te thate nga Revlon Professional. Hidratim i menjehershem dhe afatgjate me linjen e pasu...

  Detajet e plota
  nga Lek 400.00
 • revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER CONDITIONER | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE MOISTURIZER CONDITIONER

  nga Lek 400.00

  PROYOU THE MOISTURIZER CONDITIONER - Balsam me shplarje hidratues per floke te thate nga Revlon Professional. Hidratim i menjehershem dhe afatgja...

  Detajet e plota
  nga Lek 400.00
 • revlon professional PROYOU THE MOISTURIZER SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE MOISTURIZER SHAMPOO

  nga Lek 500.00

  PROYOU THE MOISTURIZER SHAMPOO - Shampo hidratuese per floke te thate nga Revlon Professional. Hidratim i menjehershem dhe afatgjate me linjen e ...

  Detajet e plota
  nga Lek 500.00
 • revlon professional PROYOU THE TWISTER SCRUNCH | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TWISTER SCRUNCH

  nga Lek 600.00

  PROYOU CURL ACTIVATING GEL ( Texture Scrunch ) - Xhel stilues kaçurrelash nga Revlon Professional. KACURRELA NEN KONTROLL, NE ÇDO KOHE! Teknolo...

  Detajet e plota
  nga Lek 600.00
 • revlon professional PROYOU THE TWISTER WAVES SPRAY | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TWISTER WAVES SPRAY

  Lek 1,400.00

  PROYOU BEACH STYLE ACTIVATOR - Spraj stilues kacurrelash nga Revlon Professional. KACURRELA NEN KONTROLL, NE ÇDO KOHE! Teknologjia jone INSTA B...

  Detajet e plota
  Lek 1,400.00
 • revlon professional PROYOU THE TAMER SLEEK BALM | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU THE TAMER SLEEK BALM

  Lek 1,400.00

  PROYOU THE AMPLIFIER SUBSTANCE UP - Xhel Stilues dhe Teksturues nga Revlon Professional. Teknologjia jone FRIZZ BLOCK mban floket nen kontroll d...

  Detajet e plota
  Lek 1,400.00