Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

Defining Paste

Lek 1,600.00

Me informo kur te vije

American Crew Defining Paste
Per me shume teksture dhe definicion. Dylli i bletes jep nje pamje natyrale, kontroll elastik per floke me gjatesi te ndryshme. Perberja e dyllit e ben ate te lehte per tu aplikuar dhe siguron nje perfundim mat (pa shkelqim). Defining Paste eshte e perafert me Fiber ne teksture dhe efekt por me e lehte per tu aplikuar dhe shperndare mbi floke. Gjithashtu mund te perdoret edhe mbi floke me gjatesi mbi 5cm. Per kontroll mesatare dhe pa shkelqim.

Benefitet
  • Lanolin: Nje zbutes i pasur me perberes hidratues.
  • Beeswax: Siguron aplikim te lehte.
  • Glycerin: I jep flokeve trashesi dhe pamje te plote.
Perdorimi
Shpernajeni midis duarve dhe aplikojeni ne menyre te barabarte mbi floke te njome ose te thare plotesisht.