Kalo tek permbajtja
Transport falas per blerjet mbi 1700L!
Transport falas per blerjet mbi 1700L!

Meshkuj

 • Alternator Finishing Spray - Duo Cosmetics
  American Crew

  Alternator Finishing Spray

  Lek 1,600.00

  American Crew Aternator Finishing Spray. Mundeson stilime flokesh me fleksibilitet dhe kontroll gjate gjithe dites. Aplikoni nje pompe, stilijoni ...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Powder To Wax 20g - Duo Cosmetics
  Label.m

  Powder To Wax 20g

  Lek 2,300.00

  Label.m Dry Powder To Wax Pluhuri shndërrohet në një dyll të butë për t'i dhënë rrënjëve të flokëve më pak lagështi dhe një përfundim krejtësisht...

  Detajet e plota
  Lek 2,300.00
 • Matte Clay - Duo Cosmetics
  American Crew

  Matte Clay

  Lek 1,900.00

  American Crew Matte Clay Kontroll te Larte, Pa shkleqim Clay e cila krijon stilime flokesh me teksture dhe kotroll te larte qe zgjat. E pershtatsh...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Fiber Grooming Foam - Duo Cosmetics
  American Crew

  Fiber Grooming Foam

  Lek 2,000.00

  American Crew Fiber Grooming Foam Shkume stiluese e lehte dhe fibroze e cila volume afatgjate dhe te menaxhueshem gjate gjithe dites, me kontroll ...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Cream Pomade - Duo Cosmetics
  American Crew

  Cream Pomade

  Lek 1,900.00

  American Crew Cream Pomade jep kontroll mesatare me shkelqim te ulet. Pomade kremoze e pasur me hidratues e cila krijon nje pamje natyrale por me ...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Dry Volumising Paste - Duo Cosmetics
  Ska gjendje
  Label.m

  Dry Volumising Paste

  Lek 2,000.00

  Label.m Dry Volumising Paste Fashion Edition eshte linja e pare nga Label.m e cila konsolidon bashkepunimin me London Fashion Week dhe punen tone ...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Firm Hold Styling Gel - Duo Cosmetics
  American Crew

  Firm Hold Styling Gel

  nga Lek 800.00

  American Crew Firm Hold Styling Gel Xhel stilues flokesh per meshkuj te cilet preferojne stilime me kontroll te larte dhe shkelqim natyral. Aplikoj...

  Detajet e plota
  nga Lek 800.00
 • Tech Series Boost Spray - Duo Cosmetics
  American Crew

  Tech Series Boost Spray

  Lek 2,000.00

  American Crew Tech Series Boost Spray Stilues Spraj i veçante dhe i vetem per pergatitjen e çdo stilimi duke i dhene flokeve volume dhe ngritje ne...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Firm Hold Styling Cream - Duo Cosmetics
  American Crew

  Firm Hold Styling Cream

  Lek 1,600.00

  American Crew Firm Hold Styling Cream

  Lek 1,600.00
 • Fiber Cream 100ml - Duo Cosmetics
  American Crew

  Fiber Cream 100ml

  Lek 2,000.00

  American Crew Fiber Cream Krijuar per Kontroll + Fleksibilitet I jep flokeve shkelqim natyral si dhe teksture te rafinuar. Fiber Cream eshte e per...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Wax Spray 150ml - Duo Cosmetics
  Label.m

  Wax Spray 150ml

  Lek 1,900.00

  Label.m Brunette Texturising Volume Spray  label.m Wax Spray eshte nje produkt unisex i gjithanshem, i cili mundeson krijimin e  pamjeve te tenden...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Neck Brush - Duo Cosmetics
  Label.m

  Neck Brush

  Lek 2,500.00

  label.m Neck Brush

  Lek 2,500.00
 • Small Hot Brush - Duo Cosmetics
  Label.m

  Small Hot Brush

  Lek 2,000.00

  label.m Small Hot Brush

  Lek 2,000.00
 • Medium Hot Brush - Duo Cosmetics
  Label.m

  Medium Hot Brush

  Lek 2,000.00

  label.m Medium Hot Brush

  Lek 2,000.00
 • Heavy Hold Pomade - Duo Cosmetics
  American Crew

  Heavy Hold Pomade

  Lek 1,900.00

  American Crew Heavy Hold Pomade Pasta stiluese me e re nga American Crew me baze uji, Kontroll Maksimal, Shkelqm i larte. Lahet menjerehere pa nevo...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • PROYOU EXTREME SPRAY 500ML - Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU EXTREME SPRAY 500ML

  Lek 1,300.00

  Firm Hold Hairspry  Krijon mburoje kunder lageshtires  Mbron floket nga agresoret e jashtem  Me forcen maksimale mban stilimin ne vend  Shton shk...

  Detajet e plota
  Lek 1,300.00
 • Forming Cream - Duo Cosmetics
  American Crew

  Forming Cream

  Lek 1,600.00

  American Crew Forming Cream Pasta stiluese American Crew per meshkuj. Krijon kontroll mesatare dhe shkelqim natyral. Nje nga produktet me te prefer...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • Sculpting Pomade - Duo Cosmetics
  Label.Men

  Sculpting Pomade

  Lek 2,000.00

  Label.Men Sculpting Pomade Pomade klasike me baze uji, me shkelqim modern. Efekti Perdoreni per pamje te ngrituar me kontroll dhe shkelqim te ndrys...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Deconstructor - Duo Cosmetics
  Label.Men

  Deconstructor

  Lek 2,000.00

  Paste stiluese flokesh e cila jep trashesi dhe kontroll afatgjate, me pamje Mat. Efekti Jep volum, trashesi afatgjate dhe kontroll te larte nga rre...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Max Wax - Duo Cosmetics
  Label.Men

  Max Wax

  Lek 2,000.00

  Label.Men Max Wax Dyll i ri-modelueshem i cili jep definicion, shkelqim dhe kontroll te larte i cili zgjat gjithe diten. Efekti Kjo paste stiluese ...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00