Kalo tek permbajtja

Label.Men

 

 • Label.Men Scalp Purifying Shampoo | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Scalp Purifying Shampoo

  nga Lek 1,900.00

  Label.Men Scalp Purifying Shampoo Shampo e perditshme delikate per te gjithe llojet e flokeve me arome stimuluese mentoli. Krijuar posacerisht per ...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,900.00
 • Label.Men Invigorating Conditioner | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Invigorating Conditioner

  nga Lek 1,900.00

  Label.Men Invigorating Conditioner Balsam i perditshem rigjenerues per te gjithe llojet e flokeve, balancon hidratimin dhe ushqen floket. Krijuar p...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,900.00
 • Label.Men Grooming Cream | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Grooming Cream

  Lek 1,900.00

  Label.Men Grooming Cream Krem i lehte stilues me kontroll dhe definicion natyral Efekti Ushqen, krijon trashesi dhe teksture. Mund te perdoret si p...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Label.Men Scalp Tonic | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Scalp Tonic

  Lek 1,900.00

  Label.Men Scalp Tonic Nje perzierje qetesuese vitamish dhe mineralesh e cila vepron si anti-oksidant i fuqishem per te mirembajtur shendetin e skal...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Label.Men Thickening Tonic | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Thickening Tonic

  Lek 1,900.00

  Label.Men Thickening Tonic Nje xhel i lenget i vecante, i cili jep trashesi dhe definicion, per stilime ekstreme Mat. Efekti Spray me teksture kash...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Label.Men Deconstructor | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Deconstructor

  Lek 2,000.00

  Paste stiluese flokesh e cila jep trashesi dhe kontroll afatgjate, me pamje Mat. Efekti Jep volum, trashesi afatgjate dhe kontroll te larte nga rre...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Label.Men Max Wax | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Max Wax

  Lek 2,000.00

  Label.Men Max Wax Dyll i ri-modelueshem i cili jep definicion, shkelqim dhe kontroll te larte i cili zgjat gjithe diten. Efekti Kjo paste stiluese ...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Label.Men Sculpting Pomade | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Sculpting Pomade

  Lek 2,000.00

  Label.Men Sculpting Pomade Pomade klasike me baze uji, me shkelqim modern. Efekti Perdoreni per pamje te ngrituar me kontroll dhe shkelqim te ndrys...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00