Kalo tek permbajtja

Filtra

Label.m Therapy

 • Label.m Therapy Rejuvenating Shampoo | Duo Cosmetics
  Label.m

  Therapy Rejuvenating Shampoo

  nga Lek 2,500.00

  Label.m Therapy Rejuvenating Shampoo Shampo e Terapisë Rinovuese Shampo luksoze për të shndërruar me efekt të menjëhershëm flokët nga të thatë, të ...

  Detajet e plota
  nga Lek 2,500.00
 • Label.m Therapy Rejuvenating Conditioner | Duo Cosmetics
  Label.m

  Therapy Rejuvenating Conditioner

  nga Lek 3,000.00

  Label.m Therapy Rejuvenating Conditioner Force profesionale, balsam ushqyes me Havjar te Bardhe i cili shkrifton floket dhe rikthen vitalitetin Ri...

  Detajet e plota
  nga Lek 3,000.00
 • Label.m Therapy Rejuvenating Mask | Duo Cosmetics
  Label.m

  Therapy Rejuvenating Mask

  nga Lek 3,500.00

  Label.m Therapy Rejuvenating Mask Maske kremoze me koncentrim te larte, per te rigjeneruar dhe rinovuar menjehere floket Dizejnuar per riparim dhe...

  Detajet e plota
  nga Lek 3,500.00
 • Label.m Therapy Rejuvenating Protein Cream | Duo Cosmetics
  Label.m

  Therapy Rejuvenating Protein Cream

  Lek 3,500.00

  Label.m Therapy Rejuvenating Protein Cream Krem me Proteina nga Terapia Rinovuese Krem i lehtë, rigjeneron flokët, stimulon qarkullimin qelizor dhe...

  Detajet e plota
  Lek 3,500.00
 • Label.m Therapy Rejuvenating Radiance Oil | Duo Cosmetics
  Label.m

  Therapy Rejuvenating Radiance Oil

  Lek 4,000.00

  Label.m Therapy Rejuvenating Radiance Oil Vaji Ndriçues i Terapisë Rinovuese I lehtë, me efekt shkëlqyes dhe masazhues i jep flokëve tuaja ndjesinë...

  Detajet e plota
  Lek 4,000.00