Kalo tek permbajtja

Kundra Yndyres

 • American Crew Anti Dandruff Shampoo | Duo Cosmetics
  American Crew

  Anti Dandruff Shampoo

  Lek 1,200.00

  American Crew Anti-Dandruff + Sebum Control Shampoo Shampo profesionale per meshkuj kundra zbokthit dhe yndyres nga American Crew. Efekti Redukton ...

  Detajet e plota
  Lek 1,200.00
 • Label.Men Scalp Purifying Shampoo | Duo Cosmetics
  Label.Men

  Scalp Purifying Shampoo

  nga Lek 1,900.00

  Label.Men Scalp Purifying Shampoo Shampo e perditshme delikate per te gjithe llojet e flokeve me arome stimuluese mentoli. Krijuar posacerisht per ...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,900.00
 • Intragen Sebum Balance Shampoo | Duo Cosmetics
  Intragen

  Sebum Balance Shampoo

  nga Lek 1,500.00

  Intragen Sebum Balance Shampoo

  nga Lek 1,500.00
 • Label.m Gentle Cleansing Shampoo | Duo Cosmetics
  Label.m

  Gentle Cleansing Shampoo

  nga Lek 1,900.00

  Label.m Gentle Cleansing Shampoo Shampo e lehte per perdorim te perditshem, e pershtatshme per floke te yndyrshem ose skalp sensitive. Pastron me ...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,900.00
 • revlon professional PROYOU PURIFYING SHAMPOO | Duo Cosmetics
  revlon professional

  PROYOU PURIFYING SHAMPOO

  nga Lek 900.00

  Purifying Shampoo / Shampo Purifikuese  Detoksifikon dhe balancon, shampo e cila pastron dhe forcon  skalpin e kokës në sajë të agjenteve te saj...

  Detajet e plota
  nga Lek 900.00