Kalo tek permbajtja

Filtra

Intragen

 • Detox Restore Mask Step 2
  Intragen

  Detox Restore Mask Step 2

  Lek 2,200.00

  Trajtim per nje mbrojte dhe Detox te plote. Maska - Hapi i Dyte i Trajtimit Maske ushqyese me shperlarje. Permban perberes te cilet ndishmojne ne u...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • Detox Defend Serum Step 3
  Intragen

  Detox Defend Serum Step 3

  Lek 2,200.00

  Trajtim per nje mbrojte dhe Detox te plote. Serumi - Hapi i Trete i Trajtimit Trajtim pa shperlarje. Permban filtra UVA dhe UVB per te mbrojtur flo...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • Anti Hairloss Shampoo
  Intragen

  Anti Hairloss Shampoo

  nga Lek 1,500.00

  Rigjenerim i Thelle Kundra Renies se Flokut Shampo Anti Hair Loss nga Intragen me perberes aktive te cilet pastrojne, zbusin dhe shtojne volumin e ...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,500.00
 • Anti Hairloss Treatment
  Intragen

  Anti Hairloss Treatment

  Lek 3,500.00

  Pershkrimi Rigjenerim i Thelle Kundra Renies se Flokut Trajtim i perditshem pa shperlarje kundra renies aktive te flokut. Aplikojeni 3 here ne jave...

  Detajet e plota
  Lek 3,500.00
 • Dandruf Control Shampoo
  Intragen

  Dandruf Control Shampoo

  Lek 1,500.00

  Trajtim intensive Kundra Zbokthit Shampo Intragen Dandruff Control eshte e perbere me agjente aktive te cilet pastrojne dhe purifikojne floket dhe...

  Detajet e plota
  Lek 1,500.00
 • Dandruff Control Treatment
  Intragen

  Dandruff Control Treatment

  Lek 2,200.00

  Trajtim intensive Kundra Zbokthit Trajtim pa shperlarje i cili aplikohet 3 here ne jave. Pasi zbokthi te eliminohet, rekomandohet nje muaj pushim p...

  Detajet e plota
  Lek 2,200.00
 • Sebum Balance Shampoo
  Intragen

  Sebum Balance Shampoo

  nga Lek 1,500.00

  Intragen Sebum Balance Shampoo

  nga Lek 1,500.00