Transport falas per blerjet mbi 1700!

Dergesa ne Shqiperi & Kosove

Distributor i autorizuar per Shqiperine & Kosoven

MATTE CLAY

American Crew
Lek 1,900.00
American Crew Matte Clay Kontroll te Larte, Pa shkleqim Clay e cila krijon stilime flokesh me teksture dhe kotroll te larte qe zgjat. E pershtatshme per floke mesatare ose te gjate. Aplikojeni mbi floke thare dhe stiloni sipas deshires. Lahet me shume lehtesi dhe nuk i le floket me yndyre....
Nen total: Lek 1,900.00
Ruaj Hiq

American Crew Matte Clay

Kontroll te Larte, Pa shkleqim

Clay e cila krijon stilime flokesh me teksture dhe kotroll te larte qe zgjat.

E pershtatshme per floke mesatare ose te gjate.

Aplikojeni mbi floke thare dhe stiloni sipas deshires.

Lahet me shume lehtesi dhe nuk i le floket me yndyre.

PAGESAT

Pagesat behen me para ne dore pasi merrni porosine dhe nuk nevojitet karte krediti.

TRANSPORTI

Porosia ju vjen ne adrese me posten e percaktuar nga kompania jone.

Shqiperi - Tirane

Porosite brenda Tiranes pergatiten dhe nisen çdo dite nga e Hena ne te Shtune, orari 10:00 me 15:00. Nese dergoni porosi pas ores 15:00, ajo mund te shtyhet per diten tjeter.

Shqiperi - Rrethe

Bejme dergesa ne çdo vend te Shqiperise. Porosia vonon 2 deri ne 3 dite pune.

Kosove

Dergesat per ne Kosove vonojne 5 deri ne 6 dite pune.