Transport falas per blerjet mbi 1700!

Dergesa ne Shqiperi & Kosove

Distributor i autorizuar per Shqiperine & Kosoven

POMADE

American Crew
Lek 1,600.00
American Crew Pomade Paste stiluese per floket American Crew Pomade per kontroll te ulet dhe shkelqim te larte.
Nen total: Lek 1,600.00
Ruaj Hiq

American Crew Pomade

Paste stiluese per floket American Crew Pomade per kontroll te ulet dhe shkelqim te larte.

PAGESAT

Pagesat behen me para ne dore pasi merrni porosine dhe nuk nevojitet karte krediti.

TRANSPORTI

Porosia ju vjen ne adrese me posten e percaktuar nga kompania jone.

Shqiperi - Tirane

Porosite brenda Tiranes pergatiten dhe nisen çdo dite nga e Hena ne te Shtune, orari 10:00 me 15:00. Nese dergoni porosi pas ores 15:00, ajo mund te shtyhet per diten tjeter.

Shqiperi - Rrethe

Bejme dergesa ne çdo vend te Shqiperise. Porosia vonon 2 deri ne 3 dite pune.

Kosove

Dergesat per ne Kosove vonojne 5 deri ne 6 dite pune.