Kalo tek permbajtja

Crew Styling

 • American Crew Fiber | Duo Cosmetics
  American Crew

  Fiber

  Lek 1,600.00

  American Crew Fiber Pasta stiluese per floket American Crew Fiber, jep kontroll te larte por pa shkelqim. Aplikojeni mbi floke te thare plo...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Forming Cream | Duo Cosmetics
  American Crew

  Forming Cream

  Lek 1,600.00

  American Crew Forming Cream Pasta stiluese American Crew per meshkuj. Krijon kontroll mesatare dhe shkelqim natyral. Nje nga produktet me te prefer...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Fiber Cream 100ml | Duo Cosmetics
  American Crew

  Fiber Cream 100ml

  Lek 2,000.00

  American Crew Fiber Cream Krijuar per Kontroll + Fleksibilitet I jep flokeve shkelqim natyral si dhe teksture te rafinuar. Fiber Cream eshte e per...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • American Crew Matte Clay | Duo Cosmetics
  American Crew

  Matte Clay

  Lek 1,900.00

  American Crew Matte Clay Kontroll te Larte, Pa shkleqim Clay e cila krijon stilime flokesh me teksture dhe kotroll te larte qe zgjat. E pershtatsh...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • American Crew Heavy Hold Pomade | Duo Cosmetics
  Ska gjendje
  American Crew

  Heavy Hold Pomade

  Lek 1,900.00

  American Crew Heavy Hold Pomade Pasta stiluese me e re nga American Crew me baze uji, Kontroll Maksimal, Shkelqm i larte. Lahet menjerehere pa nevo...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • American Crew Pomade | Duo Cosmetics
  American Crew

  Pomade

  Lek 1,600.00

  American Crew Pomade Paste stiluese per floket American Crew Pomade per kontroll te ulet dhe shkelqim te larte.

  Lek 1,600.00
 • American Crew Grooming Cream | Duo Cosmetics
  Ska gjendje
  American Crew

  Grooming Cream

  Lek 1,600.00

  American Crew Grooming Cream Kontroll, precizion dhe shkelqim per stilin e flokeve tuaj. American Crew Grooming Cream kontrollon edhe floket me te ...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Defining Paste | Duo Cosmetics
  Ska gjendje
  American Crew

  Defining Paste

  Lek 1,600.00

  American Crew Defining Paste Per me shume teksture dhe definicion. Dylli i bletes jep nje pamje natyrale, kontroll elastik per floke me gjatesi te ...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Firm Hold Styling Gel | Duo Cosmetics
  American Crew

  Firm Hold Styling Gel

  nga Lek 800.00

  American Crew Firm Hold Styling Gel Xhel stilues flokesh per meshkuj te cilet preferojne stilime me kontroll te larte dhe shkelqim natyral. Aplikoj...

  Detajet e plota
  nga Lek 800.00
 • American Crew Boost Powder | Duo Cosmetics
  American Crew

  Boost Powder

  Lek 1,600.00

  American Crew Boost Powder Krijoni volume dhe kontroll me pudren e flokeve nga American Crew. Baze perfekte per stilime te fryera ose ekstreme. Apl...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Cream Pomade | Duo Cosmetics
  American Crew

  Cream Pomade

  Lek 1,900.00

  American Crew Cream Pomade jep kontroll mesatare me shkelqim te ulet. Pomade kremoze e pasur me hidratues e cila krijon nje pamje natyrale por me ...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • American Crew Light Hold Styling Gel | Duo Cosmetics
  American Crew

  Light Hold Styling Gel

  Lek 1,400.00

  American Crew Light Hold Styling Gel Xhel stilues flokesh me kontroll te lehte dhe shkelqim natyral. Per meshkuj qe kerkojne nje stilim te lehte dh...

  Detajet e plota
  Lek 1,400.00
 • American Crew Molding Clay | Duo Cosmetics
  American Crew

  Molding Clay

  Lek 1,600.00

  American Crew Molding Clay Molding Clay ofron kontroll i cili i reziston lageshtires apo djersitjes gjate aktiviteteve te ndryshme sportive.

  Lek 1,600.00
 • American Crew Fiber Grooming Foam | Duo Cosmetics
  American Crew

  Fiber Grooming Foam

  Lek 2,000.00

  American Crew Fiber Grooming Foam Shkume stiluese e lehte dhe fibroze e cila volume afatgjate dhe te menaxhueshem gjate gjithe dites, me kontroll ...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • American Crew Superglue | Duo Cosmetics
  American Crew

  Superglue

  Lek 1,600.00

  American Crew Superglue Per Stilime me kontroll maksimal dhe shkelqim. E lehte per tu lare duke ruajtur shendetin e flokeve dhe skalpit. Aplikojeni...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Firm Hold Styling Cream | Duo Cosmetics
  American Crew

  Firm Hold Styling Cream

  Lek 1,600.00

  American Crew Firm Hold Styling Cream

  Lek 1,600.00
 • American Crew Liquid Wax | Duo Cosmetics
  American Crew

  Liquid Wax

  Lek 1,600.00

  American Crew Liquid Wax Liquid Wax nga American Crew eshte krijuar duke kombinuar kontrollin e dyllit me lehtesine e aplikimit te xhelit. Nese e k...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Tech Series Texture Foam | Duo Cosmetics
  American Crew

  Tech Series Texture Foam

  Lek 2,000.00

  American Crew Tech Series Texture Foam Shkume stiluese e cila jep forme dhe shkelqim mesatare. Nje shkume e cila u jep stilisteve dhe meshkujve nj...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • American Crew Tech Series Control Foam | Duo Cosmetics
  American Crew

  Tech Series Control Foam

  Lek 2,000.00

  American Crew Tech Series Control Foam Shkume e cila ju mundeson stilime me teksture, kontroll afatgjate dhe volum. Shkelqim mesatare. Benefitet...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • American Crew Ultramatte | Duo Cosmetics
  American Crew

  Ultramatte

  Lek 1,600.00

  American Crew Ultra Matte Stiluese flokesh per meshkuj te cilet preferojn nje perfundim mat dhe pa shkelqim. Lahet me shume lehtesi pa i demtuar fl...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Alternator Finishing Spray | Duo Cosmetics
  American Crew

  Alternator Finishing Spray

  Lek 1,600.00

  American Crew Aternator Finishing Spray. Mundeson stilime flokesh me fleksibilitet dhe kontroll gjate gjithe dites. Aplikoni nje pompe, stilijoni ...

  Detajet e plota
  Lek 1,600.00
 • American Crew Tech Series Boost Spray | Duo Cosmetics
  American Crew

  Tech Series Boost Spray

  Lek 2,000.00

  American Crew Tech Series Boost Spray Stilues Spraj i veçante dhe i vetem per pergatitjen e çdo stilimi duke i dhene flokeve volume dhe ngritje ne...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00