Kalo tek permbajtja

Bjonde

 • revlon professional

  PROYOU THE TONER FOAM

  Lek 1,200.00

  PROYOU THE TONER FOAM - Shkume pa shplarje per floke bjonde nga Revlon Professional. Neutralizim i menjehershem dhe afatgjate me formula te pasur...

  Detajet e plota
  Lek 1,200.00
 • revlon professional

  PROYOU THE TONER SHAMPOO

  nga Lek 500.00

  PROYOU THE TONER SHAMPOO - Shampo per floke bjonde nga Revlon Professional. Neutralizim i menjehershem dhe afatgjate me formula te pasura me sist...

  Detajet e plota
  nga Lek 500.00
 • revlon professional

  ProYou Color Maker 9.1

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 9.1 Nuance Bjonde BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj boje permanente pro...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 10.23 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 10.23

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 10.23 Nuance Bjonde Ekstra e Lehte - Flori i Flohte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibra...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 10.22 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 10.22

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 10.22 Nuance Bjonde Ekstra e Lehte - Vjollce Intensive BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vi...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 10.0 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 10.0

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 10.0 Nuance Bjonde Ekstra e Lehte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj boj...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 10.00 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 10.00

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 10.00 Nuance Bjonde Ekstra e Lehte - e Ngrohte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante f...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional

  ProYou Color Maker 9.82

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 9.82 Nuance Bjonde shume e Lehte - Kafe Flori BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fa...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 9.33 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 9.33

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 9.33 Nuance Bjonde shume e Lehte - Flori Intensive BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibran...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 9.21 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 9.21

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 9.21 Nuance Bjonde shume e Lehte - Perle BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale ke...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 9.3 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 9.3

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 9.3 Nuance Bjonde shume e Lehte - Flori BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kes...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 9.0 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 9.0

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 9.0 Nuance Bjonde shume e Lehte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj boje ...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 9.00 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 9.00

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 9.00 Nuance Bjonde shume e Lehte - e Ngrohte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fal...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 8.34 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 8.34

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 8.34 Nuance Bjonde e Lehte - Baker ne Flori BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 8.32 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 8.32

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 8.32 Nuance Bjonde e Lehte - Flori i Ftohte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 8.8 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 8.8

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 8.8 Nuance Bjonde e Lehte - Çokollate BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 8.4 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 8.4

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 8.4 Nuance Bjonde e Lehte - Baker BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj boj...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 8.3 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 8.3

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 8.3 Nuance Bjonde e Lehte - Flori BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj boj...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 8.1 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 8.1

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 8.1 Nuance Bjonde e Lehte - Hiri BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj boje...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 8.0 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 8.0

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 8.0 Nuance Bjonde e Lehte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesaj boje perman...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 8.00 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 8.00

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 8.00 Nuance Bjonde e Lehte - e Ngrohte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale kesa...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 7.84 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 7.84

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 7.84 Nuance Bjonde Mesatare - Baker ne te Kafe BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante f...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 7.82 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 7.82

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 7.82 Nuance Bjonde Mesatare - Kafe e Ftohte BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fale...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00
 • revlon professional ProYou Color Maker 7.66 | Duo Cosmetics
  revlon professional

  ProYou Color Maker 7.66

  Lek 1,100.00

  The Color Maker - 7.66 Nuance Bjonde Mesatare - Kuqe Intensive BEHUNI MASTER I VERTETE I NGJYRAVE! Krijoni ngjyra te shendritshme dhe vibrante fal...

  Detajet e plota
  Lek 1,100.00