Kalo tek permbajtja

Be Fabulous

 • Revlon Professional Be Fabulous Fine Hair Shampoo | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Fine Hair Shampoo

  Lek 1,700.00

  Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Fine Hair C.R.E.A.M. Rigjenerim dhe hidratim i perditshem per floket e holle. (shampo, balsam, mask...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Fine Hair Conditioner | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Fine Hair Conditioner

  Lek 1,700.00

  Be Fabulous Daily Care Fine Hair C.R.E.A.M. Lightweight Conditioner 250ml/750ml Daily Care Fine Hair C.R.E.A.M. Rigjenerim dhe hidratim i perd...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Fine Hair Mask | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Fine Hair Mask

  Lek 1,900.00

  Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Fine Hair C.R.E.A.M. Rigjenerim dhe hidratim i perditshem per floket e holle. (shampo, balsam, mask...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Normal/Thick Hair Shampoo | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Normal/Thick Hair Shampoo

  Lek 1,700.00

  Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal/Thick Hair C.R.E.A.M. Rigjenerim dhe hidratim i perditshem per floket e normal ose te trashe...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Normal/Thick Hair Mask | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Normal/Thick Hair Mask

  nga Lek 1,900.00

  Revlon Professional Be Fabulous Daily Care Normal/Thick Hair C.R.E.A.M.  Rigjenerim dhe hidratim i perditshem per floket e normal ose te...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,900.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Recovery Keratin Shampoo | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Recovery Keratin Shampoo

  Lek 1,800.00

  Revlon Professional Be Fabulous Hair Recovery Linje specifike per floke shume te thate dhe te demtuar. Ndihmon ne riparimin dhe ndalimin e kepu...

  Detajet e plota
  Lek 1,800.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Recovery Shampoo - STEP 1 | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Recovery Shampoo - STEP 1

  Lek 2,000.00

  STEP 1 HAIR RECOVERY SHAMPOO Lajini floket 2 here me Hair Recovery Open Cuticle Shampoo per te hapur luspat duke pergatitur floket per trajtimin....

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • Revlon Professional Be Fabulous Curly Hair Conditioner | Duo Cosmetics
  Revlon Professional

  Be Fabulous Curly Hair Conditioner

  nga Lek 1,800.00

  Be Fabulous Curly Hair C.R.E.A.M. Curl Defining Conditioner 250ml/750ml Perkujdesje e perditshme hidratuese per kacurrela elastike, te formuara...

  Detajet e plota
  nga Lek 1,800.00