Kalo tek permbajtja

Crew Mjeker & Rroje

 • American Crew Moustache Wax | Duo Cosmetics
  American Crew

  Moustache Wax

  Lek 1,700.00

  American Crew Moustache Wax ofron stilim me kontroll te larte per mjeker mesatare ose te gjate. Ky wax mjekre me force te larte stiluese, zbut, us...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • American Crew Beard Balm | Duo Cosmetics
  American Crew

  Beard Balm

  Lek 2,000.00

  American Crew Beard Balm eshte nje krem i bute i cili kontrollon dhe ushqen mjekren per aplikime dhe stilime elastike. Rezultatet e perdorimit tre...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • American Crew Beard Serum 50ml | Duo Cosmetics
  American Crew

  Beard Serum 50ml

  Lek 2,000.00

  American Crew Beard Serum 50ml Kombinimi i vajrave Cipero, Linen dhe Argan e mbajne mjekren te hidratuar, me shkelqim dhe te bute. Serumi ushqye...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • American Crew Beard Foam Cleanser | Duo Cosmetics
  American Crew

  Beard Foam Cleanser

  Lek 1,900.00

  American Crew Beard Foam Cleanser eshte nje shkume e thate  e lehte e cila perthithet menjehere me benefite afatgjate, duke e lene mjekren e paste...

  Detajet e plota
  Lek 1,900.00
 • American Crew All in One Face Balm SPF 15 | Duo Cosmetics
  American Crew

  All in One Face Balm SPF 15

  Lek 2,500.00

  Qeteson lekuren pas rrojes. Hidratues i perditshem. Anti-age. Revitalizing Toner ndihmon ne parandalimin e irritimeve pas rrojes. Ndersa All-In-One...

  Detajet e plota
  Lek 2,500.00
 • American Crew Ultra Gliding Shave Oil | Duo Cosmetics
  American Crew

  Ultra Gliding Shave Oil

  Lek 1,700.00

  American Crew SSC Ultra Gliding Shave Oil 50ml Pergatit lekuren para rrojes. Mund te perdoret para aplikimit te Shave Cream ose Shave Gel. Zbut mje...

  Detajet e plota
  Lek 1,700.00
 • American Crew Shave Revitalizing Toner 150ml | Duo Cosmetics
  American Crew

  Shave Revitalizing Toner 150ml

  Lek 2,000.00

  American Crew SSC Revitalizing Toner 150ml Qeteson irritimet e krijuara gjate rrojes. Tonifikon dhe rifreskon lekuren e sapo rruajtur. Qeteson çdo ...

  Detajet e plota
  Lek 2,000.00
 • American Crew Shave Shaving Foam 300ml | Duo Cosmetics
  American Crew

  Shave Shaving Foam 300ml

  Lek 1,650.00

  American Crew SSC Shaving Foam 300ml Shkume kremoze per nje rruajtje te thelle dhe komforte. Qeteson lekuren dhe ndihmon ne parandalimin e irritime...

  Detajet e plota
  Lek 1,650.00
 • American Crew Precision Shave Gel 150ml | Duo Cosmetics
  American Crew

  Precision Shave Gel 150ml

  Lek 1,650.00

  American Crew SSC Precision Shave Gel 150ml Xhel Transparent qe nuk thahet per nje rruajtje me te thelle. Qeteson lekuren dhe ndihmon ne parandalim...

  Detajet e plota
  Lek 1,650.00
 • American Crew Moisturizing Shave Cream 150ml | Duo Cosmetics
  American Crew

  Moisturizing Shave Cream 150ml

  Lek 1,650.00

  American Crew SSC Moisturizing Shave Cream 150ml Krem hidratues qe nuk than lekuren per nje rruajtje me te thelle. Zbut lekuren dhe ndihmon ne para...

  Detajet e plota
  Lek 1,650.00